Jeugdopleiding Sint-Martinus in de kijker

Print
Voeren - In het Schuttershof in Sint-Martens-Voeren organiseert de Drumband met blazersgroep en jeugdopleiding op zondag 5 januari 2020 vanaf 14.30 uur een dorpsconcert met receptie. De drummers van de jeugdopleiding en ook de leden van de drumband en blazersgroep van Sint-Martinus zullen aan hun ouders, grootouders, sympathisanten, supporters laten horen wat zij gedurende het voorbije jaar geoefend en gepresteerd hebben op de verschillende concours, optochten en schuttersfeesten.

In het Schuttershof  in Sint-Martens-Voeren  organiseert de Drumband met blazersgroep en jeugdopleiding op zondag 5 januari 2020 vanaf 14.30 uur een dorpsconcert met receptie. De drummers van de jeugdopleiding en ook de leden van de drumband en blazersgroep  van Sint-Martinus zullen  aan hun ouders, grootouders, sympathisanten, supporters  laten horen wat zij gedurende het voorbije jaar  geoefend en gepresteerd hebben op de verschillende concours, optochten en schuttersfeesten. Met dit concertje voor de verenigingsvrienden en alle Voerenaars  wil Sint-Martinus vooral de jeugd een hart onder de riem steken en samen het glas heffen op een nieuw werkingsjaar.   Nieuwe drummers en muzikanten worden klaargestoomd door instructeurs Theo Winkens, Michel Flamand en Geert Ernon en tal van vrijwilligers.   Het ensemble brengt leuke en feestelijke nummers. De diploma’s van de jeugdopleiding worden ook  uitgereikt.  Na het concert wordt iedereen (de leden,  hun familie en de vrienden van Sint-Martinus) getrakteerd op een droogje en een natje.  Uiteraard krijgen ook de drie nieuwe buksmeesters alle aandacht.

Kandidaat drummers en blazers en ook schutters  blijven uiteraard welkom.  Voor info: zie website schutterij Sint-Martinus.  Kandidaten kunnen ook contact opnemen via 0475-59.58.31.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio