De Puupkes zijn er opnieuw klaar voor

Print
De Puupkes  zijn er opnieuw klaar voor

Beleef een leuke Puupkes namiddag in Voeren Foto: Nico Meens

Voeren - De Puupkesfeesten worden op 15, 16 en 17 november georganiseerd door de gelijknamige Voerense carnavals- en vriendengroep ’De Puupkes’. Gedurende een volledig weekend houden deze feesten Voeren en omstreken in de ban.

De Puupkesfeesten worden op 15, 16 en 17 november georganiseerd door de gelijknamige Voerense  carnavals- en vriendengroep ’De Puupkes’. Gedurende een volledig  weekend  houden deze feesten Voeren en omstreken in de ban. Gedurende drie dagen trokken de Puupkesfeesetn elk jaar opnieuw zo’n 3000 liefhebbers van verschillende muziekgenres richting verwarmde feesttent  op de parking van het voetbalplein van SK Moelingen in ’s-Gravenvoeren (Berneauweg)  om er samen feest te vieren. 

Deze 17de editie belooft opnieuw een schot in de roos te worden.   Vrijdagavond vanaf 21.00 uur presenteren de Puupkes verschillende artiesten.  Op de affiche ondermeer: Boomerang, Zippora, Team Disco Snolly en DJ Gilletto. Zaterdagavond  staan Dansado en de Feestneger, Ilsen en Verhulst (Kobe en  Victor), Superzeroes, Merlo en DJ Romy Janssen  op het menu. Op zondag pakken  de Puupkes  uit  met een bijzondere namiddag- en avondshow, kortom  met een carnaval-ambiance dag van de bovenste plank: de Dolle Puupkes zondag show.   Eerst start om 14.00 uur een herenzitting in ’s-Gravenvoeren.  In Moelingen in ’t Duvelke is er gelijktijdig  een dameszitting. Volgt dan  de Dolle Puupkeszondag in de feesttent in ’s-Gravenvoeren met tal van artiesten. Op het programma: Marleen Rutten, Yves Segers, Shakin’ DJ’s, Erwin, Het Feestteam, Der Christian, DJ Panda en DJ Mimiche, DJ Coen en DJ Didier.  De organisatie schenkt dit jaar  500 euro aan een goed doel: het schoolproject Mediawijs van de PBS in ’s-Gravenvoeren. In de namiddag vanaf 14.00 uur is er een typische Herenzitting met uitbundig (geheim) programma.  Gelijktijdig loopt er in ’t Duvelke in Moelingen een heuse dameszitting met o.m. Domm en Döol en andere optredens.  De Devil Edition wordt de allerlaatste Dameszitting in het Duvelke.  Voor info en toegangskaarten: www.puupkesfeesten.be. (nm)

 

 

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio