Elf juli in Voeren met Karel Declercq

Print
Voeren - Voeren viert de feestdag van de Vlaamse Gemeenschap op donderdag 11 juli in het Paviljoen van het VCC Het Veltmanshuis in Sint-Martens-Voeren. Op het programma humor, zang en muziek met Karel Declercq. Hij presenteert het programma ‘De Keurschlager’, zing mee met het Vlaamse levenslied.

Voeren viert de feestdag van de Vlaamse Gemeenschap op donderdag 11 juli in het Paviljoen van het VCC Het Veltmanshuis in Sint-Martens-Voeren. Op het programma humor, zang en muziek met Karel Declercq. Hij presenteert het programma ‘De Keurschlager’, zing mee met het Vlaamse levenslied. 

Het succes van Willy Sommers op Pukkelpop bewijst het: de Vlaamse schlager is in. Zingen bevrijdt. En hoe kan je beter uit de bol gaan dan met het Levenslied? Zing mee met Raymond, Bart Kaell en Will Tura. Laat Eddy

Wally, Paul Severs en André Hazes herleven! Alles wordt door Karel Declercq live gespeeld. Steeds met een komische ondertoon. Ambiance verzekerd dus! Karel Declercq was al in Voeren te gast met gesmaakte komische

optredens over de actualiteit. Maar nu met een sfeervol zangoptreden, steeds met een insteek naar de Vlaamse en Voerense realiteit.

Dit programma wordt aangeboden ter gelegenheid van de  Vlaamse Feestdag als een coproductie van de Culturele Raad Voeren, de groep Voerbelangen en het VCC-Voeren.  Burgemeester Huub Broers houdt de jaarlijkse 11 juli toespraak. Start: 20.00 uur. Inkom gratis.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio