Hapje tapje op Teuvenement

Print
Voeren - Wie een gezellige namiddag wil beleven kan op zondag 7 juli (vanaf 12.00 uur) afzakken naar het kerkdorp Teuven waar het 25ste ‘Teuvenement’ plaatsvindt in en rond de feesttent aan het Dorpshuis (Gieveldstraat 1).

Wie een gezellige namiddag wil beleven kan op zondag 7 juli  (vanaf 12.00  uur) afzakken naar het kerkdorp Teuven waar het 25ste ‘Teuvenement’ plaatsvindt in en rond de feesttent aan het Dorpshuis (Gieveldstraat 1). De bezoekers  kunnen er proeven van lekkere hapjes uit acht verschillende landen en uit de Voerstreek zelf uiteraard. Deze  activiteit wordt op touw gezet door de carnavalsvereniging De Böschuule.  De leden van de groep zorgen op voorhand reeds ervoor dat de boekjes  met de ‘preuflap’, de munt voor één dag, bij talrijke Teuvenaars en liefhebbers terecht komen.   Uiteraard kan men ook ter plaatse ‘preuflap’ kopen. 

Er staan  typische gerechten onder meer uit Griekenland, België, Zuid-Korea, Kroatië, Frankrijk, Italië, Amerika, Italië en uiteraard uit België en Nederland op de kaart. Ook kan men  een fris getapte ‘Teuvenaer’, een speciaal gerstenat,  proeven.

 

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio