Lokale helden op het podium

Print
Voeren - Op vrijdag 26 april e.k. om 20.30 uur krijgen lokale muzikale ‘helden’ de kans om hun kunnen te tonen op het podium van het VCCV-“De Voerpoort” in Moelingen. De organisatoren: de jeugdraad en de muziekgroep van de schutterij Sint-Martinus en verschillende jeugdverenigingen i.s.m. LOKALE HELDEN POPPUNTVLAANDEREN bieden iedereen de mogelijkheid om op te treden voor het Voerens en ander geïnteresseerd publiek.

Optreden is niet alleen leuk, maar dit evenement zorgt er ook voor dat muzikanten of muziekmakers in spé in contact komen met andere muzikanten. De liefhebbers en deelnemers moeten niet perfect een muziekinstrument kunnen bespelen, foutjes maken mag. Ook kan men zijn muziek presenteren op zelf gemaakte muziekinstrumenten. Ben je geen podiumbeest dan kan je beslist ook komen meedoen of kijken en luisteren naar het jonge talent dat gaat optreden deze avond. Meedoen en de toegang zijn gratis.

Voor info kan men terecht via lokaleheldenvoeren@gmail.com (naam, naam (van de groep) of individu, talent (instrument, zang, leeftijd) vermelden. Intussen is het avondprogramma reeds goed gevuld. 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio