Boeiend Celloconcert in Muziekschuur Voeren

Print
Boeiend Celloconcert in Muziekschuur Voeren

Een gesmaakt Celloconcert in de muziekschuur in 's-Gravenvoeren Foto: HBVL

Voeren - Muziekschuur is de naam voor een waaier van kleinschalige maar bezielende muzikale activiteiten in een huiselijke sfeer. Ze brengen een klein maar trouw publiek regelmatig samen. Het concert van Sergey Pagonyshev (Cello) viel duidelijk in de smaak.

'Muziekschuur' is de naam voor een waaier van kleinschalige maar bezielende muzikale activiteiten in een huiselijke sfeer. Ze brengen een klein maar trouw publiek regelmatig samen in de Grijze Graaf in ’s-Gravenvoeren.  De drijvende kracht achter de Muziekschuur is Kristin Roosen-Wouters. Kristin beleeft de muziek: “Ik wil mijn passie voor muziek graag uitdragen naar een groter publiek. Met ons programma hopen we ook mensen te bereiken die zich normaal niet zo vlug aangetrokken voelen tot muziek, maar die bereid zijn ervan te proeven.” In haar keuze van muzikanten en artiesten laat Kristin zich leiden door haar eigen smaak, die heel verscheiden is. De muzieknamiddagen vinden altijd plaats ten huize van Kristin en haar man Rob. De mondelinge reclame heeft al heel wat mensen de weg getoond. Maar er kunnen nog altijd enthousiaste muziekliefhebbers bij komen zitten en genieten. Na elk concert is er tijd voor een gezellige babbel met een glas Voerense appelwijn, waarvan Rob een ruime voorraad in de kelder heeft liggen. Hij is trouwens actief betrokken bij de productie ervan.

Noteer alvast de volgende activiteiten.  24 maart 2019: Michelle Powell (piano), 28 april 2019: Pianoduo Symbiosis (Elisabeth Crommelynck en Sander Meersmans), 19 mei 2019: duo Cosi: Anne Vandewalle (piano) en Edward Van Baelen (viool), 23 juni 2019: Nicolas Dupont (viool) & Paul Heyman (cello). Voor info: muziekschuur Voeren.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio