Ook Voeren nam deel aan Iron Man

Print

Erik Vroonen, Pascal Beuken en Pieter Claes namen als team De Voor (Voeren) deel aan de Iron Man van Maastricht Foto: HBVL

Voeren - Team de Voor uit de gemeente Voeren heeft deelgenomen aan de ‘Iron Man’ in Maastricht. Om de gemeente zichtbaar te maken droegen de drie deelnemers die als ploeg optraden een speciaal T-shirt dat de Sportraad via voorzitter Servais Halders ter beschikking had gesteld.

Team de Voor uit de gemeente Voeren heeft deelgenomen aan de ‘Iron Man’ in Maastricht. Om de gemeente zichtbaar te maken droegen de drie deelnemers die als ploeg optraden een speciaal T-shirt dat de Sportraad via voorzitter Servais Halders ter beschikking had gesteld. Het idee om aan de Iron Man deel te nemen kreeg vorm tijdens de prijsuitreiking  van de sportprijzen voor  de gemeente Voeren. Pieter Claes (lopen), Pascal Beuken (fietsen) en Erik Vroonen (zwemmen) vormden het team dat deze zware sportieve  opdracht tot  een goed einde bracht met de doelstelling om vooral een groepsprestatie neer te zetten. “Deelnemen is het belangrijkste,” luidde het motto  De drie heren waren om beurt verschillende uren druk in de weer met hun sport. Met deze grensoverschrijdende organisatie plaatste men Maastricht en de Maas in de kijker. De vierde editie van Ironman Maastricht werd een succes. Menig deelnemer koppelde naast sportieve ook persoonlijke en emotionele uitdagingen aan dit ultra zware triatlonevenement dat in alle vroegte van start ging aan de oever van de Maas.
 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio