Wereldwinkel Voeren in nieuw pand

Print
Voeren - De vrijwilligers van de wereldwinkel van Voeren hebben een nieuwe winkel ingericht. En toen alles verhuisd. Mogelijk hebt u de wereldwinkel al bezocht en gemerkt hoe mooi en ruim nu alles geïnstalleerd is met een kassa met computer en een betaalterminal. En de vrijwilligers hebben er ook leren mee werken! De winkel bevindt zich op de Pley in 's-Gravenvoeren.

De vrijwilligers van de wereldwinkel van Voeren hebben een nieuwe winkel ingericht. En toen alles verhuisd. Mogelijk hebt u de wereldwinkel al bezocht en gemerkt hoe mooi en ruim nu alles geïnstalleerd is met een kassa met computer en een betaalterminal. En de vrijwilligers hebben er ook leren mee werken!
 Klaar voor de zomerverkoop dus. Zoals u wellicht weet, is de winkel de hele zomer geopend. U denkt toch aan ons bij uw zomerse feestjes?
De vrijwilligers heten u alvast welkom op de Pley in 's-Gravenvoeren. 

Partner Madhya Kalikata Shilipangan (MKS) uit West-Bengalen (Calcutta)

Dit bedrijf is actief sinds 1994 en werkt samen met 31 verschillende groepen. In totaal zijn er meer dan 330 ambachtslieden betrokken bij dit project. Ze hebben een divers gamma, variërend van zijden en linnen stoffen over lederwaren tot muziekinstrumenten.

 

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio