Tweemaal Europees goud

Dansgroep De Waggelerre is Europees kampioen

Print

De senioren The Dragons werden Europees kampioen Foto: NM

Voeren - In Dornbirn (Oostenrijk) behaalde de dansgroep van K.V. de Waggelerre uit ’s Gravenvoeren twee Europese titels tijdens Europese kampioenschappen die er onder auspiciën van de European Federation of Dance Organisation (de Europese Kampioenschappen Garde- en Showdanssport), georganiseerd werden .

In Dornbirn (Oostenrijk) behaalde de dansgroep van K.V. de Waggelerre uit ’s Gravenvoeren twee Europese titels tijdens Europese kampioenschappen die er onder auspiciën van de European Federation of Dance Organisation (de Europese Kampioenschappen Garde- en Showdanssport), georganiseerd werden . Met de Belgische titel op zak trokken de Waggelerre drie dagen naar de  Dornbirnermesse samen met begeleiders en ouders.  De dansgroep oogstte Europees goud.

De Lions, de Junioren van de groep,  verlengden hun Europese titel in een deelnemersveld van 13 internationale  dansgroepen met maar liefst 7 x de maximale score.

Ook de andere dansers behaalden mooie ereplaatsen. Het garde danspaar Eva Smeets en Bjorg Hochstenbach (jeugdklasse) werd vice-kampioen.  Fel aangemoedigd door hun supporters, brachten The ‘Dragons’ (de senioren) een prachtige uitvoering  en verlengde de groep van ’s-Gravenvoeren eveneens de Europese titel. Meteen werd de kroon gezet op het intensieve en gedisciplineerd trainen. Een mooi resultaat van een groepsdynamiek. (nm)

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio