Drummers en blazers samen in de kijker

Print
Drummers en blazers samen  in de kijker

Het dorpsconcert van de jeugdopleiding van Sint-Martinus Foto: Nico Meens

Voeren - In het Schuttershof in Sint-Martens-Voeren hebben de drummers van de jeugdopleiding en ook de leden van de (grote) drumband en blazersgroep aan hun ouders, grootouders, talrijke sympathisanten en supporters getoond wat zij gedurende het voorbije jaar geoefend hebben.

In het Schuttershof in Sint-Martens-Voeren hebben de drummers van de jeugdopleiding en ook de leden van de (grote) drumband  en blazersgroep aan hun ouders, grootouders,  talrijke sympathisanten en supporters getoond wat zij gedurende het voorbije jaar geoefend hebben. Verschillende jongeren worden klaargestoomd door instructeurs Theo Winkens, Michel Flamand en Geert Ernon.  Axl, Namptiep, Merel, Marthe, Jona,  Mathias, Arne  en Alexandre en de volledige drumband en blazersgroep presenteerden leuke muziek.    

“Voor Sint-Martinus was deze namiddag  een afsluiter van het voorbije werkjaar maar ook de start van 2018 dat zich opnieuw spannend aankondigt,” aldus voorzitter Rik Nijssen.  Kandidaat drummers en blazers  blijven uiteraard welkom“,  besluit voorzitter Nijssen.  Voor info: 0475-59.58.31.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio