Böschuule vieren driemaal elf

Print
Voeren - Voor 2018, het driemaal elf jubileumjaar van de Carnavalsvereniging van Teuven, is het thema “De Häng 33x Umhoeëg!” (De handjes 33 keer in de lucht). Toevallig is dit ook de titel van één van de carnavalsschlagers, geschreven door enkele Böschuule voor het seizoen 2015. Een motto dat aangeeft dat dit jubileumjaar niet onopgemerkt mag voorbijgaan.

 

Voor 2018, het driemaal elf jubileumjaar van de Carnavalsvereniging van Teuven, is het thema “De Häng 33x Umhoeëg!” (De handjes 33 keer in de lucht). Toevallig is dit ook  de titel van één van de  carnavalsschlagers, geschreven door enkele Böschuule voor het seizoen 2015. Een motto dat aangeeft dat dit jubileumjaar niet onopgemerkt mag voorbijgaan.  

Dit wordt een jaar waar er ‘’Feest’’ gevierd wordt door jong en oud, dik en dun en groot en klein! Of de wieg nu wèl of niet in Teuven gestaan heeft, dit zal het een jaar worden waar men nog lang van zal mogen nagenieten.

K.V.  Böschuule is een begrip geworden in het dorp Teuven en omstreken! Een vereniging die  zich al 33 jaar lang inzet voor het carnavalsgebeuren en andere culturele activiteiten in eigen dorp, de Voerstreek en in de omliggende Euregio-gemeenten. Dit was niet mogelijk geweest zonder de belangeloze steun en tomeloze inzet van de vele leden, van de oud leden, en de talrijke vrijwilligers en sympathisanten. Het is een gezonde, actieve en dynamische vereniging waar jong en oud zich thuis voelt en waar iedereen welkom is.

Naast de eigen activiteiten zoals de organisatie van de jaarlijkse pronkzitting begin januari (vrijdag 5 januari) en het Uule Oetlaote, het schoolkarnaval en de optocht in het carnavalsweekend (op zaterdag),  organiseren de Böschuule  ook jaarlijks, op de 1e zondag van juli het Teuvenement, een feest voor lekkerbekken.

De vereniging is ook mee actief in het beheer en onderhoud van het Dorpshuis en helpt volop mee aan de jaarlijkse Parochiefeesten. 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio