Monique met Carnaval Men Hattedief

Teutonische Ridders Diepenbeek winnen Carnavalissima

Print

De Waggelerre wonnen de showprijs van Carnavalissima Foto: Nico Meens

Voeren - Op vrijdag 24 november, in een nokvol gevulde Kursaal in ‘s-Gravenvoeren, brachten de 14 aangesloten verenigingen bij Liveke (Limburgse Verenigingen Karnavals Evenementen) hun schlager tijdens Carnavalissima 2018. Een 1000-tal Carnavalisten hebben er vooral een gezellig liedjesfestival van gemaakt.

De Teutonische Ridders winnen Carnavalissima

 

 

Op vrijdag 24 november,  in een nokvol gevulde Kursaal in ‘s-Gravenvoeren, brachten de 14 aangesloten verenigingen bij Liveke (Limburgse Verenigingen Karnavals Evenementen) hun schlager tijdens Carnavalissima 2018.

 

Een 1000-tal Carnavalisten hebben er vooral  een gezellig liedjesfestival van gemaakt.

Een leuke avond vol dans en muziek. “Het was inderdaad één groot carnavalsfeest met heel veel sfeer, leuke optredens.  Bovendien was er heel veel volk, het beste bewijs dat carnaval in Limburg leeft,” aldus presentator Stijn Gaens van de Waggelerre die instonden voor de organisatie.

Vooraf al kon het publiek via de sociale netwerken, hun winnaar kiezen voor de Publieksprijs.  

De Carnavalsschlager voor 2018 ging naar De Teutonische Ridders van Diepenbeek en naar  Monique die ‘Carnaval Men Hattedief” met hart en ziel zong. De 2° plaats was voor de Waggelerre van ’s-Gravenvoeren die ook de showprijs in de wacht sleepten.  Christian en  het Waggelerrekoor (zie foto), de mannen van de Raad van Elf, bewezen als dansmariekes nog bijzonder lenig te zijn.

 

 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio