Drie dagen ambiance in 's-Gravenvoeren

De Puupkes zetten Voeren op z’n kop

Print

De Puupkes feesten in Voeren Foto: Nico Meens

Voeren - De Puupkesfeesten die georganiseerd door de gelijknamige Voerense carnavals- en vriendengroep houden dit weekend de Voerstreek en omstreken volledig in de ban. Gedurende drie dagen trekken meer dan 3000 liefhebbers van verschillende genres richting verwarmde feesttent op de parking van het voetbalplein van SK Moelingen in ’s-Gravenvoeren (Berneauweg) om er gezellig feest te vieren.

 

De Puupkesfeesten die georganiseerd door de gelijknamige Voerense  carnavals- en vriendengroep houden dit weekend de Voerstreek en omstreken volledig in de ban. Gedurende drie dagen trekken meer dan 3000 liefhebbers van verschillende genres richting verwarmde feesttent  op de parking van het voetbalplein van SK Moelingen in ’s-Gravenvoeren (Berneauweg)  om er gezellig feest te vieren.  Deze 15de editie wordt beslist opnieuw een schot in de roos.   Vrijdagavond 17 november presenteren de Puupkes verschillende artiesten. Op de affiche ondermeer: Royal Beat, The Allstarz, DA Rick , DJ Marvin. Zaterdag is andermaal een topavond met ondermeer 2 Empress, Dansado en de Feestneger, Lampegastuh, Morello Twins, Dorine Fox.

Op zondag pakken de Puupkes  uit  een bijzondere dag- en avondshow, kortom  met een carnaval-ambiance dag.  In de namiddag (vanaf 13.00 uur) staat de  herenzitting op het menu (in de feesttent)  en gelijktijdig loopt er ook de dameszitting in ’t Duvelke in Moelingen.  Uiteraard blijft het programma van deze beide zittingen voor een stuk geheim. In Moelingen staan Fabrizio, Beppie Kraft, Shaking DJ’s, Der Christian en DJ Luus op het programma. Vanaf 17.00 uur vindt dan weer de gezamenlijke Dolle Puupkes zondagshow plaats in ’s-Gravenvoeren. Deze is gratis (de drankjes uiteraard niet).  “Een non-stop programma presenteert verschillende ambiance-brengers zoals De Snollebollekes, Marleen Rutten, Fabrizio, Der Christian, Shakin DJ’s, Niels en Kay,  Andy en Roy, DJ Coen en DJ Didier. Spektakel en ambiance verzekerd dus. Voor het volledig programma en  Info: www.puupkesfeesten.be.

 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio