Streekproductenmarkt in ‘s-Gravenvoeren

Print
Voeren - Op zaterdag 14 oktober vanaf 12.30 uur organiseert de Milieu Adviesraad samen met Voerense producenten voor de eerste maal een leuke en gezellige streekproductenmarkt op de Pley in ’s-Gravenvoeren. Doelstelling is de Voerenaars en bezoekers kennis te laten maken met producten die in eigen streek geoogst of gemaakt worden.

Op zaterdag 14 oktober vanaf 12.30 uur organiseert de Milieu Adviesraad samen met Voerense producenten  voor de eerste maal een leuke en gezellige  streekproductenmarkt  op de Pley in ’s-Gravenvoeren. Doelstelling is de Voerenaars en bezoekers kennis te laten maken met producten die in eigen streek geoogst of gemaakt worden. De producenten uit alle kerkdorpen  presenteren en verkopen hun artisanale specialiteiten. De markt loopt van 14 tot 17.00 uur.  Artisanaal ijs, honing, appels, peren, en klein fruit, appelwijn, chardonnay-wijn van het domein Crutzberg, boter, melk en geitenkaas, zelfs gekweekte wijngaardslakken ( ‘petits gris’)   uit Remersdaal,  het staat allemaal op de grote kaart. Omroep Voeren luistert de namiddag op en zorgt ook voor een reportage. Mieke Nijssen verzorgt een  activiteit voor de kinderen. Parkeergelegenheid is voorzien op de parking in de Boomstraat tegenover de Kursaal.

Voor diegenen die een koelinstallatie meebrengen, is er stroomaansluiting voorzien (de exposanten moeten zelf verlengkabels voorzien). Ook heeft de organisatie ook  een drietal palletkisten ter beschikking. Bij het opruimen achteraf stelt de gemeente vuilniszakken ter beschikking.

Contact: Annemie Palmans-Casier: 04-381.10.87

 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio