Koor Solo Voci in Muziekschuur

Print
Voeren - Muziekschuur is de naam voor een waaier van kleinschalige maar bezielende muzikale activiteiten in een huiselijke sfeer. Ze brengen een klein maar trouw publiek regelmatig samen in ’s-Gravenvoeren, het grootste dorp van de Voerstreek.

De drijvende kracht achter de Muziekschuur (Grijze Graaf)  is Kristin Roosen-Wouters. Kristin beleeft de muziek: “Ik wil mijn passie voor muziek graag uitdragen naar een groter publiek. Met ons programma hopen we ook mensen te bereiken die zich normaal niet zo vlug aangetrokken voelen tot muziek, maar die bereid zijn ervan te proeven. Fijn dat we de liefhebbers een plek kunnen geven om elkaar te ontmoeten.”

In haar keuze van muzikanten en artiesten laat Kristin zich leiden door haar eigen smaak, die heel verscheiden is: “Kwaliteit en bezieling, dat is wat ik zoek in muziek.”

De muzieknamiddagen vinden altijd plaats ten huize van Kristin en haar man Rob. De mondelinge reclame heeft al heel wat mensen de weg getoond. Maar er kunnen nog altijd enthousiaste muziekliefhebbers bij komen zitten en genieten.

Na elk concert is er tijd voor een gezellige babbel met een glas Voerense appelwijn, waarvan Rob een ruime voorraad in de kelder heeft liggen. Hij is trouwens actief betrokken bij de productie ervan.

Het eerstvolgende concert waar we naar uitkijken is op 1 oktober 2017: koor Solo Voci.

Noteer in je agenda ook al de data van enkele concerten in de toekomst:

14 januari 2018: Catharina Marquet (sopraan) en Galina Ryzhikova (piano)

11 februari 2018: Jean-Paul Prat (piano) en Vincent Brizioux (saxofoon)

13 mei 2018: Anna Emelianova (sopraan) en Robert Weirauch (piano)

Pianoduo Beth & Flo, die op 2 april 2017 een bijzonder gesmaakt concert brachten, hebben toegezegd dat ze op 24 juni 2018 opnieuw naar de Muziekschuur komen!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio