Halloween van Gezinsbond in Moelingen

Lekker bibberen en griezelen in de nacht

Print

Veel kinderen op de Halloweenhappening van de Gezinsbond in Moelingen Foto: Nico Meens

Voeren - Honderden liefhebbers van Halloween, vooral veel kinderen en jeugd, hebben in de Voerense deelgemeente Moelingen lekker gegriezeld en gebibberd. De Gezinsbond zorgde er samen met de Scouting van Eijsden, de Chiro van Voeren, de vriendenkring van de brandweer, en tal van vrijwilligers van Moelingen zelf voor een ‘bangelijke’ en leuke tocht in de weilanden en bossen van deze deelgemeente.

Honderden liefhebbers van Halloween, vooral veel kinderen en jeugd,  hebben   in de Voerense deelgemeente Moelingen lekker gegriezeld en gebibberd. De Gezinsbond zorgde er samen met de Scouting van Eijsden, de Chiro van Voeren, de vriendenkring van de brandweer, en tal van vrijwilligers van Moelingen zelf voor een ‘bangelijke’ en leuke tocht  in de weilanden en bossen van deze deelgemeente.  Uiteraard werd dit een griezelavontuur voor de echte durvers. Kinderen werden begeleid door ouders of vrienden en stonden dan samen sterk wanneer de rillingen door merg en been gingen. 

De deelnemers aan deze tocht kregen reeds bij het verlaten van de Koestal de vuurdoop in de tuin van Guillaume en Marie-Ange waar Jean-Pierre met een klank en lichtspel iedereen in de sfeer bracht. Door bos en wei,  over het bruggetje van het water van de Berwijn aan de Orsmolen  trok iedereen door de mistige nacht. Op acht locaties werden de griezeltaferelen uitgebeeld door monsters en griezels voor één nacht.  “Alleen griezelen is veel te eng en dus nam iedereen met familie of vriendengroep deel,” zegt Isabelle Sluysmans.  Bekomen en bijkomen van de ‘schrik’, met een hapje en een drankje,  konden  de deelnemers in de Koestal.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio