Streekproductenwandeling in Voerstreek

Print
Voeren - De Voerstreek kent tal van lekkere streekproducten: sleedoornjenever, stroop, witte en rode trip (pens), forel, wijn en bier zijn maar een paar van de lekkernijen die nog op ambachtelijke en kleinschalige manier geproduceerd worden. Wie graag wil proeven van deze lekkernijen en tevens ook nog interessante weetjes opdoen over de streek moet beslist deelnemen aan de streekproducten wandeling.

De Voerstreek kent tal van lekkere streekproducten: sleedoornjenever, stroop, witte en rode trip (pens), forel, wijn en bier zijn maar een paar van de lekkernijen die nog op ambachtelijke en kleinschalige manier geproduceerd worden. Wil je graag proeven van deze lekkernijen en tevens ook nog interessante weetjes opdoen over de streek? Schrijf je dan zeker in voor de streekproductenwandeling mét proeverijen georganiseerd door Toerisme Voerstreek. Een gids leidt je rond in Sint-Pieters-Voeren  en op regelmatige tijdstippen wordt er een stop ingelast zodat je kunt proeven van een lekker hapje en of  drankje.

Praktisch: Vertrek Kerk Sint-Pieters-Voeren op zaterdag 23/07 om 10u. Bijdrage: 6-12 jaar: € 3,- , +12jaar: €5,- (incl. proeverijen)

Tijdig reserveren is de boodschap . info@voerstreek.be of tel. +32 (0)4 381 07 36

Deze wandeling is ook geschikt voor ouders met buggy’s.

Deze wandeling werd mogelijk gemaakt dankzij de medewerking van volgende partners:
Viskwekerij "de Commanderie" -  www.commanderie7.com
Stroopstokerij Wiertz - Robijns - www.voerstreek.be/voeren/stroopstokerij-wiertz-robijns
Hostellerie de "Cantarel" - www.decantarel.be
Wijndomein "Crutzberg" - www.crutzberg.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio