Hasseltse dief die 34 feiten bekende eindelijk in de cel

Print
Hasseltse dief die 34 feiten bekende eindelijk in de cel

Foto: SvDi (archief)

Hasselt - Dinsdag kon de lokale politie HAZODI een man oppakken die ervan verdacht wordt gedurende de afgelopen twee maanden 34 diefstallen te hebben gepleegd in Hasselt.

Gisteren kon de man worden gevat toen hij een winkeldiefstal pleegde in Hasselt. De bromfiets waarmee hij zich verplaatste bleek net voordien te zijn gestolen in het centrum van de stad. De man bleek ook in verschillende appartementencomplexen te hebben ingebroken. Uit een van deze complexen werd een kluis met daarin een som geld ontvreemd. Door het snelle optreden van de lokale politie HAZODI kon de kluis, met inhoud, en ander gestolen materiaal worden gerecupereerd.

Daarnaast bleek de man verschillende diefstallen van brom- en motorfietsen gepleegd te hebben in Hasselt gedurende de voorbije twee maanden. Ook pleegde hij enkele inbraken en winkeldiefstallen. In totaal bekende de man 34  feiten.

De onderzoeksrechter besliste vandaag om de 28-jarige Hasselaar onder aanhoudingsmandaat te plaatsen. Hij werd overgebracht naar de gevangenis van Hasselt.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio