Met belgerinkel naar de winkel

Print
Zutendaal - Het gemeentebestuur organiseert in samenwerking met de Bond Beter Leefmilieu, Gezinsbond en Unizo opnieuw de campagne 'Met Belgerinkel Naar De Winkel'.

Verklein je ecologische voetafdruk door te voet of met de fiets te gaan winkelen. Winkel je te voet of met de fi ets, dan krijg je bij de deelnemende handelaar een Belgerinkel-lot met een unieke code. Na registratie van deze code via www.belgerinkel.be maak je binnen de 24 uur kans op een Belgerinkel-prijs. Lukt het niet om via het internet te registreren? Dan kan je je Belgerinkel-lot deponeren in de spaardozen op het gemeentehuis en de bib. Zo maak je kans op een prijs uit de prijzenpot voorbehouden voor de inwoners van Zutendaal. Deze actie heeft als doel de leefb aarheid van de dorpskern te verhogen door de auto zoveel mogelijk te weren. Bovendien is fi etsen gezond en goedkoop.

Deelnemende handelaars zijn herkenbaar aan de Belgerinkelaffiche.

Volgende handelaars nemen reeds deel (bekend op 18/4):

Abo Print, Apotheek Thoen, Apotheek Tina, Bakkerij Stevens-Vos,• Belfius, Bibliotheek, BNP Paribas, Carrefour,• CM, Dagbladhandel De Rijcke Pauli, De Moller, Doe-het-zelf Schroeders, Fietshandel Lenaerts, Frituurke, Gemeentehuis,• Hairfashion Sarah, Haarstyliste Elke, Haircreation Christel, Herberg ‘t Dorp, Herenkleding Gentleman, Hotel The Oak, Jan & Linda Groenten & Fruit, Kapsalon Sabine, KBC Bank, Nagelstudio Christel,• Schoenwinkel Maryse, Slagerij-traiteur Davy Geusens, Tuincentrum Miermans Bvba,

Meer info? Oliver Vaes, tel. 89 62 94 25, of oliver.vaes@zutendaal.be

MR


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio