Laatste steen voor einde ruwbouw Woon- en Zorgcentrum Oosterzonne

Print
Laatste steen voor einde ruwbouw Woon- en Zorgcentrum Oosterzonne

Foto: Directeur Rudi Kusters legt de Laatste Steen van de ruwbouw

Zutendaal - Geen officiële eerstesteenlegging, maar wel een feestelijke laatste steen was op 3 december aan de Nieuwstraat in Zutendaal de blikvanger.

Geen officiële eerstesteenlegging, maar wel een feestelijke laatste steen was op 3 december aan de Nieuwstraat in Zutendaal de blikvanger.
Tijdens de koude winterse dag werd letterlijk de laatste steen gelegd voor de ruwbouw van 32 gloednieuwe zorgwoningen en twee kamers voor kortverblijf, genaamd Oosterzonne.
De moderne zorgwoningen, een project van Foyer de Lork, een koepelorganisatie van woonzorgcentra en assistentiewoningen (serviceflats) die ouderen vooral een warme thuis wil bieden met aangepaste zorgen.
“We geven onze bewoners ‘warme zorg’, dat tikkeltje extra warmte, respect en gezelligheid dat mensen zo appreciëren”, zegt Rudi Kusters, regiodirecteur bij Foyer de Lork. ‘Dat maakt wonen en zorg bij Foyer de Lork zo anders. Daarom ook dat wij onze laatste steen vieren. Het is trouwens een pak leuker om toekomstige bewoners te ontvangen bij een gebouw dat al vorm heeft, dan naast zo’n put in de grond waar dan die eerste steen in verdwijnt.’
De eerste nieuwe bewoners worden in Oosterzonne verwacht in september 2015.
 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio