Politie MidLim rolt drugsnetwerk op

Print
Hasselt / Genk / Dilsen-Stokkem - De politie MidLim heeft dinsdag een drugsnetwerk dat vanuit Limburg opereerde, opgerold. Op verschillende adressen in Genk, Dilsen-Stokkem en Hasselt werden drugs en grote sommen geld gevonden. Vijf personen werden gearresteerd. Drie werden er bij de onderzoeksrechter in Tongeren voorgeleid. De twee mannen werden dinsdagavond door de onderzoeksrechter aangehouden. De vrouw werd onder voorwaarden vrijgelaten.

Vroeg in de ochtend vielen de speurders binnen in huis in de Kruisstraat in Winterslag, de Mosselerlaan in Genk, de Stalenstraat in Waterschei en later en de Dorpsstraat in Lanklaar (Dilsen-Stokkem). Later op de dag volgden nog huiszoekingen op de André Dumontlaan in Waterschei en de Grote Breebeemdlaan in Kuringen (Hasselt). In totaal werden in het onderzoek naar handel in verdovende middelen vijf personen gearresteerd. In de Dorpsstraat in Lanklaar werden twee verdachten – een man van 34 jaar en een vrouw van 25 jaar - gearresteerd. In het huis lagen een grote som cash geld,  aanzienlijke hoeveelheden cannabis, cocaïne, heroïne en allerlei versnijdings- en verpakkingsmaterialen. Deze spullen werden samen met smartphones, grote tv-schermen en een auto in beslag genomen. 

Op de adressen in de Kruisstraat, Mosselerlaan, Stalenstraat en André Dumontlaan in Genk vond de politie kleinere hoeveelheden cannabis, cocaïne en toebehoren. Daar werden drie personen gearresteerd:  twee mannen van 28 en 37 jaar oud en een 26-jarige vrouw. Bij de huiszoeking in de Grote Breebeemdlaan in Kuringen vond de politie een grote som geld. Er was niemand thuis.
De mannen van 28 en 34 jaar werden aangehouden en naar de gevangenis gebracht. De 25-jarige vrouw werd onder voorwaarden vrijgelaten. De politie MidLim zet het onderzoek voort.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio