Landelijke Gilde Geetbets-Rummen organiseert raampaaszoektocht

Print
Landelijke Gilde Geetbets-Rummen organiseert raampaaszoektocht

Foto: HBVL

Geetbets - Landelijke Gilde Geetbets-Rummen heeft het initiatief genomen voor een RAAMpaaszoektocht. De afdeling wil zo de kinderen en wandelaars van Geetbets, Rummen en Grazen een leuke tocht aanbieden. Ze roept daarvoor de hulp in van alle inwoners.

 

“Op de Facebookpagina van onze afdeling (www.facebook.com/landelijkegildegeetbetsrummen) kan iedereen tekeningen van Kathleen Amant (schrijfster en auteur van bekende peuterboeken) downloaden en afprinten”, legt voorzitter Katrien Weckx uit. “Het is de bedoeling dat deze versierd worden en ingekleurd en vervolgens op een zichtbare plek voor je raam opgehangen worden tot het einde van de paasvakantie. “

Het deelnameformulier kan je nu al downloaden. Op pad gaan kan vanaf nu tot het einde van de paasvakantie. Deelnemers kunnen hun deelnameformulier in  van de brievenbussen van de bestuursleden droppen en maken kans op een leuke prijs. “Wij hopen vele eitjes, paashazen en –eieren te zien verschijnen”, zegt voorzitter K atrien Weckx.

Landelijke Gilden wil ‘in normale omstandigheden’ mensen samenbrengen en laten genieten van alles wat het platteland te bieden. Dat is in deze coronacrisis geen evidentie. Daarom ging de afdelnig op zoek naar een leuk alternatief, waarbij de opgelegde veiligheidsregels wel nageleefd kunnen worden.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio