Okra herdenkt leden in viering paasmaandag

Print
Herk-de-Stad - Okra Gewest Herk houdt op paasmaandag 22 april om 10 uur in de Sint-Martinuskerk van Herk-de-Stad een speciale viering. om deel te nemen aan de federatieviering. Leden en sympathisanten van Okra van de drie gemeenten Halen, Herk-de-Stad en Lummen zijn daarvoor welkom.

De viering is een moment van bezinning om samen Pasen te vieren, een teken van dank aan alle senioren 55+ voor de samenhorigheid, vriendschap en voorspoed . De viering bevat specifieke lezingen en teksten voor mensen met een hart voor Okra, met herinnering aan de leden die ons hebben verlaten. Na de viering worden de paaswensen gedeeld met een drankje.

update. De nieuwe fietslussen zijn 18, 25 en 43 km lang. Fietsers kunnen van 10 tot 15 uur inschrijven in Sportcentrum Herkules (Ursulinenstraat 1). Wandelaars kunnen deelnemen aan een tocht van 6 km. Inschrijven hiervoor kan van 10 tot 15 uur in het infokantoor van Toerisme Herk-de-Stad (Pikkeleerstraat 14). Deelnemen kost 2 euro per persoon, inclusief leuke attentie. Kinderen (tot 12 jaar) wandelen en fietsen gratis mee. 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio