Zwembad en technische dienst open voor Open Bedrijvendag

Print
Diest - Diest is een van de tien hotspots op de Open Bedrijvendag van Voka vandaag. Je kan een bezoek brengen aan het stedelijk zwembad en aan de technische dienst. Voor de gelegenheid is een route van 5 km uitegetekend en je kan deelnemen aan uitdagende wedstrijden en leuke activiteiten.

Het stedelijk zwembad (Omer Vanaudenhovelaan 3) viert tegelijk het 50-25-jarig bestaan. Van 8 tot 17 uur loopt een tentoonstelling met beelden van het zwembad en het peuterbad. Tussen 8 en 13 uur staat het zwembad open voor zwemmers (badkleding verplicht) en van 13 tot 17 uur ben je welkom voor een rondleiding achter de schermen met een bezoek aan de kassa, het nieuwe peuterbad, de EHBO-ruimte en uitleg over het onderhoud. Wie zich vooraf inschrijft is welkom voor een bezoek aan de kelder met een toelichting over de waterbehandeling- en zuivering en de verwarming.

De technische dienst van de stad (Nijverheidslaan) biedt een rondleiding in de werkplaatsen en langs het wagenpark met vrachtvoertuigen, kranen en aanverwante. Stoere kids kunnen in de cabine klimmen en een foto laten nemen. Er is een stand van de brandweer en je kan je kans wagen in een quiz over verkeersborden en de prijsvraag voor twee tickets voor een ballonvaart. Bij de deelnemende bedrijven kom je alles te weten over hun producten of aangeboden diensten. Deze bedrijven doen alvast mee: Step in Balloons, Karoshi, Belgian Beauty Clinic en Celdekor.

De Open Bedrijvendag loopt vanaf 10 uur.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio