Mountainbiketocht in Herker-en Demervallei

Mountainbikeclub ‘PalmZondag’ en de dienst Sport van de stad organiseren vandaag, woensdag 15 augustus, voor de 18de keer de MTB-Toerrit doorheen de Herker- en Demervallei.

Luc Weyens

De Mountainbike-toerrit leent zich zowel voor de startende recreant als voor ervaren fietsers, op een traject dat met respect voor de natuur is uitgebouwd en uitermate afwisselend is én tegelijk technisch uitdagend.

Je hebt de keuze uit een route van 30 kilometer of routes van 40, 50 of 60 kilometer. Nieuw is dat er dit jaar voor het eerst in wijzerzin gereden wordt en dat de lange afstanden leiden door de kanaalzone in Genenbos. Alle afstanden passeren dit jaar in en om de unieke bostracks van het MPI Sint-Ferdinand. Dit gedeelte van het parcours wordt jaarlijks exclusief voor deze MTB-Toerrit uitgewerkt en is enkel voor deze MTB-rit toegankelijk.

Deelnemen kost 5 euro (inclusief sportongevallenverzekering). Kinderen tot twaalf jaar rijden gratis. Inschrijven van 8 tot 10.30 uur in de sporthal in de Manestraat in Schulen.

Info: www.palmzondag.blogspot.com.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio