Sandra Deferm en dochter Laura houden kiennamiddag voor Thomas Houben

Print
Sandra Deferm en dochter Laura houden kiennamiddag voor Thomas Houben

Foto: HBVL

Geetbets - Sandra Deferm (45) en dochter Laura Duchateau (21) uit Rummen hebben een nieuw initiatief op het getouw gezet ten voordele van Thomas Houben. Nu zondag 25 februari vindt in de Amandinazaal in Schakkebroek een kiennamiddag plaats.

 

Thomas Houben (14) uit Herk-de-Stad lijdt aan het MECP2-duplicatie syndroom, een erg complexe en zeldzame aandoening, die de jonge zware beperkingen oplegt. Thomas Houben zit in een rolstoel. Vervoer met een gewone auto is niet mogelijk. Op initiatief van Sandra Deferm en haar dochter Laura Duchateau werd al een wafelverkoop gehouden om geld in te zamelen voor een speciale auto om het vervoer van Thomas te vergemakkelijken, zodat mama Corinna Speelmans haar zoon op een menswaardige manier kan vervoeren.  

“Zo’n aangepaste wagen kost veel geld”, zegt Sandra Deferm. “Extra centjes zijn dus zeker welkom. De steun is dringend nodig, want de toestand van Thomas gaat achteruit, zodat hij extra zorg vereist.”

De kiennamiddag zondag start om 14.30 uur. De deuren van de zaal gaan al open om 13.30 uur. De hoofdprijs is een winkelkar. Ook vrije giften zijn welkom op het speciale rekeningnummer van Thomas BE07 0836 6926 7566. Alle acties zijn te volgen op de Facebookpagina ‘Steun Thomas’. Info: 0495 122 994 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio