Dader meerdere diefstallen geïdentificeerd

Print
Diest - Diestenaren die tussen 2015 en nu het slachtoffer werden van een diefstal, vinden mogelijk hun gestolen spullen terug bij de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout. Die heeft bij een verdachte van diefstal meerdere gestolen spullen teruggevonden.

De diefstallen gebeurden tussen 2015 en nu, vooral in tuinhuisjes, garages en buitenverblijven. Aan de dader werden al feiten in Diest gelinkt. Mogelijk zijn er andere slachtoffers. De dader is een man van in de veertig uit Beringen. Hij werd door het parket voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Hij werd onder voorwaarden vrijgelaten. Het onderzoek wordt voortgezet.

De politie heeft een inventaris en een foto-overzicht opgesteld van al deze goederen. Dit foto-overzicht kan je raadplegen op de website van de politiezone www.pzglm.be. Zijn er in die periode zaken gestolen en herken je ze op het foto-overzicht? Bezorg dan per mail aan karolien.vandervoort@police.belgium.eu het nummer van het voorwerp dat vermeld staat in het overzicht en je contactgegevens (naam, adres en telefoonnummer). Heb je nog geen aangifte van diefstal gedaan, vermeld dit dan ook.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio