Sinterklaas ontvangt alle kindjes

Print
Diest - Alle Diestse kindjes zijn zaterdag 26 november welkom voor de intocht van Sinterklaas in Diest. Samen met zijn Pieten ontvangt hij alle kindjes in de Hallezaal.

De Sint komt met paard en koets aan in Diest en begint in de Hasseltsestraat aan zijn optocht door de binnenstad. Vanaf 12u45 zijn alle kindjes welkom aan de Lakenhalle om de Intrede van de Sint van op de eerste rij mee te maken.  Omdat Sinterklaas altijd voor iedereen in de weer is, organiseert de stad voor Sint een verrassingsfeestje. Party Piet en Dj Piet zijn uitgenodigd om de Sint te verrassen met een heuse show om  13.30 uur in de Hallezaal. Na de show mogen alle kindjes bij de Sint op de schoot. Voor elk kindje uit de kleuter- en lagere school heeft de Sint een speculaasje, een mandarijntje en een cadeautje meegebracht. Wat te doen tijdens het wachten? Wel, de Zwarte Pieten leren hun gekste kunstjes aan, je kan er de mooiste tekeningen maken, je laten schminken en zelfs eens gaan piepen in de slaapkamer van de Sint.

Alle kinderen die in Diest naar school gaan ontvingen een tekening die ze kunnen inkleuren. Tekeningen die vóór 24 november in de brievenbus van de Jeugddienst steken (Koning Albertstraat 18), worden opgehangen tijdens de Intrede van de Sint. 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio