Marc Herremans te gast over ‘Positief denken’

Print
Marc Herremans te gast over ‘Positief denken’

Foto: HBVL

Herk-de-Stad - Marc Herremans, boegbeeld van ‘To Walk Again’ is donderdag 18 februari om 20.30 uur in gemeenschapscentrum De Markthallen (Markt 2) in Herk-de-Stad als spreker te gast. Met zijn levenshouding inspireert hij tot positief denken, wat hij als spreker in zijn uiteenzetting vertaalt.

Marc Herremans was topatleet tot hij bij een zware val verlamd raakte en gedwongen werd zijn leven helemaal om te gooien. Vandaag is hij internationaal topspreker, coacht hij jonge atleten en is hij het boegbeeld van de vzw ‘To Walk Again’, die ijvert voor aangepaste en laagdrempelige sport- en bewegingsactiviteiten voor personen met een fysieke beperking. 

Hij is dan ook perfect geplaatst om een antwoord te geven op de volgende vraag. Hoe maak je van een tegenslag een opportuniteit of uitdaging? Dit motivational event laat je kennismaken met het belang van positief in het leven staan.  Na deze avond ga je geïnspireerd en gemotiveerd naar buiten en zal je twee keer nadenken voor je gaat klagen over het slechte weer. De opbrengst van de avond gaat naar Kom Op Tegen Kanker en naar het revalidatiecentrum op campus Ursula, dat deel uitmaakt van het Jessaziekenhuis. De avond is een organisatie van Sucess Lane van Sabine Liefsoens. uit Berbroek. Kaarten: VVK: €17, kassa: €20, studenten: €10. Info & tickets: info@successlane.be of 0496 99 65 33.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio