Gratis reep chocolade bij aankoop in Wereldwinkel 7-17/10

Print
Herk-de-Stad - De Week van de Fair Trade van 7 tot 17 oktober staat in het teken van cacao. Als bezoeker van de Wereldwinkel in Herk-de-Stad word je met chocolade verrast.

Van 7 tot 17 oktober ontvang je als bezoeker van Wereldwinkel Herk-de-Stad (Markt) bij elke aankoop een gratis 100 g-tablet chocolade mee. Fair trade, bio en in zes nieuwe smaken.

Oxfam-Wereldwinkels houdt in heel Vlaanderen maar liefst 35.000 tabletten fairtradechocolade klaar om uit te delen. Maar Oxfam zou Oxfam niet zijn als daar geen boodschap achter zat.  Elke reep van deze eerlijke chocolade is een duwtje in de rug voor de cacaoboeren in het Zuiden.

Door te kiezen voor Oxfam-producten help je de boeren mondiger te maken. Oxfam-Wereldwinkels brengt kleine producenten samen en zorgt ervoor dat ze met kennis van zaken kunnen deelnemen aan de internationale overlegmomenten binnen de cacaosector. Zo krijgen alle spelers in de chocoladesector voeling met wat er leeft bij de cacaoboeren. En zullen ze rekening houden met hun noden.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio