Marc Brillouet te gast in seniorenacademie Okra - Davidsfonds

Print
Herk-de-Stad - De seniorenacademie van Okra Trefpunt 55+, het Davidsfonds Herk-de-Stad/Rummen en gemeenschapscentrum De Markthallen vangt maandag 12 oktober het nieuwe seizoen aan met de voordracht Funiculi Funicula "van Bach tot Evita", een muzikaal verhaal van radiomaker Marc Brillouet.

In mei 2011 gaat Marc Brillouet op pensioen bij de VRT, na een lange carrie`re bij Radio Limburg en Klara, een carrie`re die volledig in het teken stond van muziek. Hij startte zijn loopbaan echter in zijn geboortestad Hasselt als leraar Engels. Maar de radio lokte hem weg uit het onderwijs. Ondertussen heeft hij tientallen cd’s samengesteld aan de hand van zijn radiomuziek in de reeks Funiculi Funicula en maakte hij hits van oerdegelijke klassieke werken. Hij durfde moderne muziek toetsen aan het oeuvre van klassieke componisten. De deelnemers aan de voordrachten mogen genieten van zijn ervaringen met artiesten. Hij interviewde talloze grote namen.

Maandag 12 oktober 2015 om 14u00,  Markthallen zaal 11.

Deelname: incl. koffie en versnapering bij de start van de namiddag: € 5 voor leden van Okra of Davidsfonds,  € 7 voor niet-leden.

Contactpersoon: Magda Mertens  013/ 55 20 95 of magdamertens@proximus.be.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio