“Garage omgetoverd tot ijssalon”

Print
“Garage omgetoverd tot ijssalon”

Foto: © Luc Weyens

Geetbets - Niet alleen ijsjes, maar ook brood, taarten, gebak, frisdranken en voorverpakte vleeswaren… Het pas geopende Anja’s Cremke in Geetbets is een vlag die een heel brede tafel voedingswaren dekt.

Anja Peeters (44) is afkomstig van Sint-Truiden. Met haar ervaring in een café en in een voedingszaak begeeft ze zich nu dus niet op glad (room)ijs. “Eigenlijk is deze zaak ontstaan, omdat we zelf gek zijn op ijs”, vertelt Anja, die zes jaren geleden met partner Ben Vanderstukken, afkomstig van Bergen (Geetbets) aan de Nieuwdorpstraat kwam wonen. “We zitten hier heel erg ver van andere ijsjeszaken.” Om de droom waar te maken voerden ze een forse verandering aan hun woning uit. “Eigenlijk was deze nieuwbouw bestemd als garage. Later komt er vooraan voor de klanten een terras. De auto moet nu buiten blijven staan.”

Anja kan de klanten met een brede variatie ijs verwennen. “Ze hebben hier de keuze uit 13 smaken ijs: vanille, chocolade, mokka, pistache, aardbeien, passievrucht, smurfenijs, noem maar op, geserveerd in potjes, gallettes, hoorntjes groot en klein. Daarbij kunnen ze slagroom nemen, warme chocoladesaus en diverse koude sauzen.”

Naast ijs biedt Anja’s Cremke ook brood in diverse variëteiten en belegde broodjes in acht soorten. “Op vraag zorgen we ook voor grotere bestellingen voor bijvoorbeeld firma’s. Ook gebak behoort tot het aanbod van de zaak: “Taarten, koffiekoeken… Zeker in het weekend is het aanbod heel uitgebreid.” Gekoelde frisdranken, pils en voorverpakte vleeswaren vervolledigen het aanbod van de zaak.

 

Openingsuren;: maandag-dinsdag, donderdag-vrijdag: 10-22 uur, zaterdag-zondag: 8-22 uur,

woensdag gesloten.

Anja’s Cremke

Nieuwdorpstraat 43

Geetbets

tel. 0475 67 06 58

anja.bert1@telenet.be

 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio