Complete gamma voor huisdieren

Print
Complete gamma voor huisdieren

Foto: © Luc Weyens

Herk-de-Stad - Aan de Sint-Maartensstraat in Herk-de-Stad heeft dierenspeciaalzaak ‘t Dierenhof de deuren geopend. Je vindt er alles voor (huis)dieren.

Dierenhof is een initiatief van Wim Verheyden (31) en Fanci Vanbrabant (31) uit Sint-Truiden. Wim was vroeger actief als truckchauffeur en Fanci werkt in een doe-het-zelfzaak. Drie jaren geleden beslisten ze om te starten met de verkoop van dierenproducten op markten. “Omdat wij op de markt in Herk-de-Stad staan, wisten we dat dit pand beschikbaar was. Dat was een kans die we niet wilden laten liggen. Hier beschikken we over veel ruimte om ons aanbod te verbreden. Voor de verkoop op markten moesten we ons noodgedwongen beperken.”

In Dierenhof vind je het complete gamma voor een brede variatie dieren. Wim en Fanci: “We hebben alles voor honden, katten, vissen, vogels, knaagdieren en – in beperkte mate – reptielen. Qua producten gaat het onder meer om voeding. Voor vogels wordt die in bulk verkocht. Voor andere dieren in voorverpakte hoeveelheden. Echte dieetproducten zijn daar niet bij, wel aangepaste voeding voor honden die te zwaar zijn of dieren met darmproblemen.” Ook verzorgingsproducten vormen een belangrijk luik: borstels, kammen, nagelknippers, enzovoort. De zaak biedt ook een breed gamma in draagmanden en koffers om dieren te vervoeren: van heel kleine om in de hand te houden tot grote om in de auto te plaatsen, zowel in hard als in zacht materiaal, voorts ook alle materiaal om je auto aan te passen voor het vervoer van dieren: hekkens, harnassen gordels.  Voorts vind je er een brede keuze in leibanden, speeltuigen in allerlei varianten, knuffels, ballen, enzovoort.

De zaak heeft ook kleine aquariums in voorraad. Grotere kunnen op bestelling worden geleverd. Dan is er nog een brede collectie leibanden, speeltuigen in allerlei vormen en maten, ballen, knuffels, kattenbakken, enzovoort. Het aanbod wordt later verruimd met (honden)kleding. ’t Dierenhof is ingericht in de winkel van een voormalige winkel in huishoudapparaten. “De winkelruimte hebben we behouden. Alleen de rekken zijn aangepast om onze producten optimaal te kunnen tonen.”

Openingsuren: maandag, woensdag-zaterdag 10-19 uur, zondag: 10-17 uur, dinsdag gesloten.

‘t Dierenhof

Sint-Maartenssstraat 2

tel. 013 69 99 42

www.dierenhof.eu

dierenhof@gmx.com


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio