Met Wendy en Florentina te voet naar Scherpenheuvel

Print
Geetbets - Twee gemotiveerde wandelaars uit Geetbets - Florentina Vandingen en Wendy Thoilants – stappen zaterdag 3 oktober van Geetbets naar Scherpenheuvel. Zij roepen iedereen op om mee te komen stappen.

Tijdens de gezondheidswandelingen die de gemeente Geetbets organiseerde, waren Wendy en Florentina vaste deelnemers. Bij deze wandelingen konden de deelnemers kiezen uit een tocht van 5 of 10 kilometer. Met hun onderneming gaan Wendy en Florentina een grotere uitdaging aan. De afstand Geetbets-Scherpenheuvel bedraagt immers 18 km.  Iedereen die dat wil kan met hen meestappen.

Om 8 uur stipt vertrekken ze aan het gemeentehuis van Geetbets. Er wordt na 8 kilometer een tussenstop voorzien in het museum De Reinvoart in Loksbergen. De aankomst in Scherpenheuvel is voorzien rond 12 uur, waarna de deelnemers samen een hapje gaan eten. Er is ook een volgwagen voorzien voor deelnemers die een gedeelte van de tocht willen afleggen. De terugtocht gebeurt met de auto. Mensen die graag samen met hen aan de wandeling willen deelnemen, kunnen contact opnemen met Wendy op het nummer 0475/966168 of via facebook “Wandelen is gezond” of Florentina Vandingenen. Inschrijven wordt gevraagd om eventueel middagmaal te reserveren of het vervoer terug te organiseren

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio