Dex en Verspecht als Dolly Parton en Kenny Rogers

Print
Herk-de-Stad - Barbara Dex en Gunther Verspecht zijn donderdag 17 september in gemeenschapscentrum De Markthallen (Markt 2) in Herk-de-Stad te gast met het concert ‘Dolymentaire’. Daarmee brengen ze een ode aan Dolly Parton en Kenny Rogers.

In 1980 scoorde Kenny Rogers een nummer 1-hit met Lady. Een jaar later deed Dolly Parton dat met 9 to 5. Twee jaar later sloeg de vonk tussen beiden over en was het bingo voor hun duet Island in the Stream, een nummer waarin country en pop fantastisch versmelten. Tot op vandaag zijn beide countrysterren goed voor een slordige 200 hitnoteringen en een kwart miljard verkochte LP’s/cd’s. Nu, ruim dertig jaar later, is er diezelfde vonk tussen Barbara Dex en Gunther Verspecht. Hij kruipt wel eens in de huid van Kenny Rogers. Zij schurkt haar stembanden wel eens tegen die van Dolly Parton aan. Gevolg: een programma met de strafste songs uit het oeuvre van Rogers en Parton, een heuse dollymentaire.

Het concert vangt aan om 20.15 uur. Kaarten: vvk: 12 euro, kassa: 15 euro, jongeren < 18 jaar: 7 euro. Info: gc De Markthallen, Markt 2, tel. 013/35.99.50, info@demarkthallen.be, www.demarkthallen.be. 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio