Première Clouseau-Tour 2016 in den Amer in Diest

Clouseaufans moeten beslist 23 februari 2016 aankruisen. Dan houden de broers Wauters de première van hun nieuwe tournee en dat doen ze in cultuurcentrum Den Amer in Diest.

Luc Weyens

De broers Wauters zijn daarmee niet aan hun proefstuk. In 2014 was het CC Diest al het decor van de grote comeback van de broertjes Wauters van Clouseau. Het Diestse publiek moet indruk hebben gemaakt, want begin volgend jaar mag den Amer opnieuw de rode loper voor hen uitrollen.

2016 wordt andermaal een zeer druk concertjaar voor Koen en Kris! Op dit moment puzzelen de heren een nieuw album in elkaar. Na een eerste single in oktober 2015 en een tweede single rond Nieuwjaar volgt het nieuwe album in het voorjaar van 2016. Clouseau zal dan meteen ook voor de grote ‘Clouseau-Tour 2016’ langs de Vlaamse podia trekken.

In de première brengen ze uiteraard een aantal songs uit hun nieuwe album, maar ook hits uit hun schitterende (inmiddels 30-jarige) carrière. Het nieuwe album wordt volgens Koen en Kris een plaat die absoluut live gespeeld moet worden, met veel uptempo songs, dus dat belooft ... Met hun vaste band, aangevuld met een vierkoppige blazerssectie, wordt het beslist een unieke tour.

Première ‘Clouseau-Tour 2016’, 23 februari 2016, 20.30 uur. Tickets: €27 via www.ccdiest.be.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio