Veel deelnemers aan rolstoelbasketbaltornooi Herk on Wheels

Het rolstoelbaskettornooi van de Herkse rolstoelbasketbalvereniging Herk on Wheels van nu zondag 30 augustus is een succes. Voor het tornooi hebben meer dan tien ploegen ingeschreven. Het tornooi vindt voor het eerst plaats in het nieuwe sportcomplex Herkules in de wijk Daelersveld.

Luc Weyens

Herk on Wheels speelt rolstoelbasketbal in competitie op het hoogste niveau. Met de rolstoelbasketbalhappening wil de club de sport bij het grote publiek in de kijker zetten. In het tornooi krijgen valide spelers de kans om rolstoelbasketbal te ervaren. Elk team telt een lid van Herk on Wheels. Meer dan tien ploegen zijn ingeschreven. De happening vindt nu voor het eerst plaats in sportcomplex Herkules, waar Herk on Wheels ook zijn thuiswedstrijden speelt. De nieuwe sporthal biedt de organisatie meer speelruimte. Daar kunnen twee wedstrijden naast elkaar plaatsvinden. Op de vroegere plaats in de sporthal van Schulen was slechts een mathc mogelijk.

Het tornooi loopt van 10 tot 17 uur. In de namiddag staat een barbecue op het programma. Daarvoor ben je welkom van 16 tot 19 uur. Daarna start het muzikale programma met als voorprogramma ‘Depannage’ en als hoofdact ‘Midlife Crisis’ vanaf 21 uur. De toegang is gratis. Info: www.herkonwheels.net.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio