Vandaag kerstmarkt dagcentrum Martine Van Camp

Print
Diest - Het dagcentrum van de VZW Martine Van Camp houdt vandaag, vrijdag 12 december, van 18 tot 22 uur een kerstmarkt. Op de speelplaats kun je terecht voor originele creaties en allerlei lekkers.

Het dagcentrum ligt op nummer 8 aan de Speelhofstraat. Voor de kerstmarkt wordt de speeplaats omgetoverd tot een gezellig marktje volledig ondergedompeld in de kerstsfeer.
Samen met de gasten zijn de begeleiders enkele maanden bezig met de voorbereiding. Verantwoordelijke Sara Naten: “Er is van alles geknutseld zoals leuke juweeltjes, creaties in hout, handwerkjes, lekkere baksels,… Verder zijn er mooie kerstartikelen te koop en vind je er leuke geschenkideeën.  Op de markt kun je ook lekker eten en drinken. Zo zijn er pannenkoeken, hotdogs, soep, champignons, warme en koude dranken, glühwein, Jägermeister en je bent ook welkom in de jeneverbar. De opbrengst van onze kerstmarkt gaat integraal naar onze gasten. Het geld wordt gebruikt om extra creamaterialen aan te kopen, leuke uitstapjes te doen of vormingen te volgen.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio