Kestmêt for Life van Halense jeugdraad en -verenigingen

Print
Halen - De jeugdraad en de jeugdverenigingen van Halen houden dit jaar opnieuw Kestmêt for Life. De happening, dit jaar op zaterdag 20 december vindt voor het eerst op de Markt plaats. georganiseerd. Met de verhuizing naar de Markt wil de jeugdraad de uitstraling van de markt versterken.

 

Vroeger werd in Halen een kerstmarkt georganiseerd door de verenigingen samen met plaatselijke handelaars. Dat initiatief kreeg geen herhaling. Toen radiozender Studio Brussel met Music for Life begon speelde de jeugdraad van Halen daar meteen op in. De Kestmêt for Life vond ettelijke jaren plaats onder de vlag van Music for Life. Toen Stu Bru het eigen initiatief een nieuwe wending gaf, besliste de jeugdraad van Halen om de Kestmêt te blijven organiseren ten voordele van een goed doel. De organisatie van de Kestmêt op de Markt was een strijdpunt van Jeroen Smets – ‘Smekke’ zoals iedereen hem kent – de nieuwe voorzitter van de jeugdraad van Halen.

Kestmêt for life, 20/12, vanaf 18 uur, Markt, Halen. Info: jeugddienst, Sportlaan 2b, tel. 013/46.03.78, jeugddienst@halen.be.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio