Ladies City Day brengt vleugje Ibiza naar Sint-Truiden

Print
Ladies City Day brengt vleugje Ibiza naar Sint-Truiden

Ladies City Day brengt vleugje Ibiza naar Sint-Truiden Foto: Jozef Croughs

Sint-Truiden - Op vrijdag 24 mei is het Ladies City Day in Sint-Truiden. Shop & The City en de Truiense handelaars toveren de binnenstad om tot één groot shopparadijs voor vrouwen. Deze editie staat volledig in het teken van ‘Ibiza’. De dames worden verwend met tal van leuke handelaarsacties, 1.500 goodiebags en een foto met BV Sieg De Doncker. Voor de gelegenheid komt er zelfs een zwembad op de Grote Markt én maken de shoppende dames kans op een reis naar Ibiza.

De Truiense handelaars verwelkomen opnieuw tienduizend vrouwen voor het shopevenement van het jaar. Voor de gelegenheid openen ze hun deuren tot 21u en verwennen de dames met leuke acties en interessante deals. “We zorgen bovendien voor extra beleving in de winkelstraten en brengen een vleugje Ibiza naar Sint-Truiden door aangepaste animatie, decoratie en livemuziek”, aldus Marijn Ghys, Shop & The City-manager.

“Één lucky lady maak bovendien kans op een reis naar Ibiza. Bij elke aankoop in de winkels ontvang je een deelnamelotje dat tot 21u gedeponeerd kan worden in een collectebus op de Grote Markt. Na het sluiten van de winkels, zal de gelukkige winnaar live geloot worden”, voegt voorzitter Philip Bronckaerts toe.

In de Ladies Village op de Grote markt worden vanaf 16u 1.500 goodiebags uitgedeeld aan de eerste aanwezige vrouwen. Inschrijven is noodzakelijk en kan nog steeds via www.ladiescityday.be Tevens is er een openlucht lifestyle beurs met meer dan 30 standhouders. Voor de eerste keer in de geschiedenis zal er ook een zwembad komen op de Grote Markt, en kunnen de dames op de foto met Sieg De Doncker. Om de avond af te sluiten hoort er een Ibiza Party bij met onder andere Buscemi, Frederico en Mr. Grammy,” besluit Jos Pierard, Schepen van Middenstand.

 

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio