Serviceclub Ladies Circle starten met nieuwe eigen afdeling in Sint-Truiden

Print
Serviceclub Ladies Circle starten met nieuwe eigen afdeling in Sint-Truiden

De stichtende leden: Ame´lie Janssens, An Backaert, Barbara Baert, Catherine Soers, Daisy Blavier, Deborah Motten, Elena Pirard, Eline Laffut, Ellen Plugers, Ine Diepenrykx, Inge Arnauts, Isabelle Bronckaerts, Katrien Daems, Marie Heeren, Laura Van den Be Foto: Jozef Croughs

Sint-Truiden - De Ladies Circle is een groepering van dames die in vriendschap samenkomen en samenwerkingen opzetten voor het goede doel. Het is een serviceclub voor vrouwen tot 45 jaar. “Vandaag zijn er ruim 12.000 leden wereldwijd, verspreid over 40 landen. In België zijn er 43 actieve clubs over het hele land, en zijn er meer dan 630 leden.

Wij vonden dus dat het hoog tijd was om een Ladies Circle op te richten in Sint-Truiden”, zegt een fiere voorzitster Katrien Daems.

Ladies Circle 52 Sint-Truiden start op met 15 stichtende leden die de handen uit zullen steken om naast de maandelijkse statutaire vergadering ook activiteiten zullen ontplooien. Daarbij proberen ze een evenwicht te vinden tussen privé en werk en engageren zij via de Ladies Circle ook graag voor goede doelen en verengingen.”

Dames met pit

 “Het thema van Ladies Circle België is dit jaar: We’re all stars, we all shine. We are all stars omdat we stuk voor stuk dames zijn met ambitie en een doel voor ogen. We all shine omdat we trots zijn om lady te zijn en dat zie je,” zegt Katrien.  Het gloednieuw Ladies Circle logo is een mooie rode kers. “Omdat we ook dames met pit zijn. En het is natuurlijk ook een knipoog naar onze thuishaven Sint-Truiden.”, lacht Katrien. Sint-Truiden heeft er een toffe en ondernemende club bij, zoveel is zeker!

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio