Opnieuw het Warmste Plein met schaatsbaan, winterbar en de Warmste Tafel

Print
Opnieuw het Warmste Plein met schaatsbaan, winterbar en de Warmste Tafel

Opnieuw het Warmste Plein met schaatsbaan, winterbar en de Warmste Tafel Foto: Jozef Croughs

Sint-Truiden - “De winterverlichting in de binnenstad wordt volgende week pas officieel aangestoken. De eindejaarsevenementen in Sint-Truiden kaderen dit jaar opnieuw in De Warmste Maand, die dit jaar plaatsvindt van 7 december tot en met 6 januari. De Groenmarkt wordt voor de gelegenheid weer een hele maand lang omgetoverd tot het Warmste Plein”, aldus eerste Schepen Pascal Vossius.

Ook dit jaar zal er dus de hele kerstvakantie geschaatst kunnen worden. Daarnaast is het gezellig vertoeven in de winterbar waar je met vrienden en familie terecht kan voor een gezellige borrel of een stevig feestje tijdens een van de zes muziekavonden. Tot slot keert de Warmste Tafel voor het derde jaar op rij terug met dampende potten Haspengouwse winterkost.

Kerstshoppen op zondag en op de Kerstmarkt

Voor sfeervol kerstshoppen moet je in Sint-Truiden zijn! Met aangepaste muziek, prachtige kerstverlichting en sympathieke handelaars is winkelen in Sint-Truiden altijd een plezier. Met de Shop & The City-kaart maak je in december niet alleen kans op de wagen maar ook op meer dan 1.000 prijzen van de handelaars, die je onmiddellijk kan meenemen. Er zijn extra openingsdagen op zondag 16 en 23 december, telkens vanaf 14u.

In het weekend van 14, 15 en 16 december is het kerstmarkt in Sint-Truiden, georganiseerd door de Horeca van de Grote Markt. “Bezoekers van de kerstmarkt kunnen rond de markt wandelen langs meer dan 30 standhouders en regelmatig halthouden aan een van de horecaterrassen die worden omgebouwd tot gezellige winterbars”, licht Stefan Lemoine toe, voorzitter markthoreca. 

Tot slot is er de 10 de editie van Après Ski. Headliner van deze jubileumeditie is zoals eerder aangekondigd niemand minder dan Willy Sommers weet voorzitter Philip Bronckaerts. 

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio