Kerstman op bezoek bij ‘Jeugd, Sport en Spel’

Print
Kerstman op bezoek bij ‘Jeugd, Sport en Spel’

Kerstman op bezoek bij ‘Jeugd, Sport en Spel’ Foto: Jozef Croughs

Sint-Truiden - Kerstmis is dan wel achter de rug, maar de kerstman had nog een belangrijk bezoek in zijn agenda staan. Net voor hij vertrok uit Sint-Truiden naar het koude hoge Noorden van Lapland is hij nog langs gegaan bij de kinderen van de vakantiewerking Sport en Spel.

De activiteit was een treffende afsluiter van een geslaagde eerste week van de Truiense vakantiewerking, met gemiddeld zowat 75 jeugdige bezoekers per dag. De vakantiewerking van de stad Sint-Truiden is voor vele kinderen dan ook een plezierig tijdverdrijf tijdens deze koude, winterse dagen tussen Kerstmis en Nieuwjaar.

“Hij had voor alle kinderen een geschenkje bij en verder waren er tal van leuke activiteiten en konden alle kinderen genieten van een kop chocolademelk en een stukje suikerbrood”, aldus nog schepen Hilde Vautmans. 

“’Jeugd, Sport en Spel’ is synoniem voor leuke en gevarieerde vakantieopvang op kindermaat. Het is al decennia lang een vaste en vertrouwde waarde binnen ons vrijetijdsaanbod. En als het van ons afhangt, zal dat nog eens zolang ook zo blijven”, besluit burgemeester Veerle Heeren.

 

 

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio