'Men City Day' Laatste event op de markt vóór de werken

Print
'Men City Day' Laatste event op de markt vóór de werken

Men City Day een feest voor Mannen - Die weten waarom !! Foto: Jozef Croughs

Sint-Truiden - Zondag 13 september is het een hele speciale herfstopendeur 'Men City Day'. Het is het laatste event voor 'Wij Vliegen erin' de grote renovatie van de Grote markt, de uniformiteit van de terrassen en een nieuwe verkeersafwikkeling. Maandag 14 september wordt het startschot gegeven van de werken in Sint-Truiden.

Zondag verwelkomen de Truiense handelaars iedereen tijdens de jaarlijkse herfstopendeur van 14.00 uur tot 18.00 uur. Speciaal voor de mannen is er Men City Day. Geen tentjes op de markt waar brouwerijen hun bieren aanprijzen met een dozijn missen achter de tapkranen maar de cafés zelf die aangepaste glaasjes bier voor 1 euro zullen schenken van 13 bekende biermerken. De aanwezige foodtrucks zorgen ervoor dat je niet met honger naar huis hoeft te gaan en kinderen worden verwend met leuke kinderanimatie.  

F16 op de Grote markt In samenwerking met defensie wordt een heuse static show met een F16 gepresenteerd. Een onvergetelijke belevenis die je vast ook op foto wil vereeuwigen. De vertegenwoordigers van Defensie staan klaar om je uitleg te geven over dit vliegtuig. 

De slogan 'We vliegen erin'  symboliseert de start van de werken die maandag 14 september beginnen. “De werven in de stad moeten zeker niet het einde van onze goed bereikbare shoppingsstad betekenen.  Het centrum zal perfect bereikbaar zijn”,  zegt Schepen van Middenstand en economie Pascal Vossius. “Wij stellen alles in dienst om het centrum en de winkelstraten zo goed als we kunnen open te houden, daarom gaan de werken ook in fases opgestart worden. Je zal misschien niet meer tot recht voor de winkel kunnen rijden, maar de shoppers kunnen zeker hun trouwe winkelier bereiken, op élk moment van de werken in welk stadium dan ook”, bevestigt Tom Buntinx, de Minder-Hinder Coördinator.

Jozef Croughs 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio