© Jozef Croughs

Mutualiteit De Voorzorg overschrijdt kaap van 300.000 leden

De Voorzorg organiseert groot volksfeest voor hun leden op Stayen

De Voorzorg telt vandaag ruim 200.00 titularissen. Sinds 1989 is dat aantal verdubbeld. “Samen met de personen ten laste en de grensarbeiders tellen we nu 300.000 leden en dat verdient een feest. Een gratis feest waarop we al onze leden willen bedanken voor hun vertrouwen. Een feest waarop wij een grote dankuwel willen zeggen aan al onze 2.000 medewerkers. Want zij zijn hét geheime Limburgse recept voor onze duurzame groei," zegt voorzitter Tony Coonen.

Jozef Croughs

De Voorzorg organiseert op zaterdag 19 september een groot volksfeest 'Limburg Feest’ met een spetterede affiche voor jong en oud. Als locatie werd gekozen voor het voetbalstation Stayen. 'Limburg Feest' start om 16u voor de allerkleinsten met Mega Mindy en haar bende. Vervolgens is het de beurt aan de Ghostrockers en Emma Bale. In de vooravond opent Gers Pardoel het open-air feest gevolgd door de Romeo’s. Raymond Van het Groenewoud sluit als voorlaatste het feest af, waarna nog een verrassings-act volgt. Stijn Meuris schreef als promotie van 'Limburg feest' een nieuwe tekst op het Limburgs volkslied dat door het personeel werd ingezongen en waarvan de clip via de sociale media het volksfeest moet promoten.

Primeur

De Voorzorg pakt meteen ook de primeur op Stayen en zal als allereerste een openlucht muziekfestival organiseren. “ Stayen bruist. Het multifunctionele stadion biedt 20 keer per jaar plaats aan voetbal. Het is al altijd al onze ambitie om een groot feest te organiseren, dankzij De Voorzorg wordt deze droom nu werkelijkheid. Ons jonge team is gemotiveerd om er samen één groot feest van te maken," weet Peter Onkelinx, Stayen manager. Alle info op www.devoorzorg.be/limburgfeest

Jozef Croughs


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio