© Jozef Croughs

Jacqueline Mathijs gehuldigd voor haar inzet ten dienste van het vakblad Fruitteeltnieuws en de fruitteelt

Hilde Van Vinckenroye, nieuwe redactrice voor vakblad Fruitteeltnieuws

Hilde Van Vinckenroye is de nieuwe redactrice van Fruitteeltnieuws. Zij volgt Jacqueline Mathijs op die gedurende 20 jaar de taak vervulde. Hilde is geboeid door fruit en communicatie. Met plezier start ze aan de job van redacteur van Fruitteeltnieuws, waarin ze die twee interessegebieden kan combineren.

Jozef Croughs

Bij de keuze werd rekening gehouden met de nieuwe communicatiemogelijkheden die voorhanden zijn. Zo wil Fruitteeltnieuws mee evolueren met de digitale nieuwsverspreiding om haar lezers snel te informeren van de laatste nieuwtjes. Hilde Van Vinckenroye zal ook instaan voor de communicatie van pcfruit vzw. Een nieuwe uitdaging, nadat ze 14 jaar communicatieadviseur van de Stad Hasselt was. Daar deed ze onder meer redactiewerk voor het stadsmagazine, maakte ze nieuwsbrieven op en startte er met een nieuwe website.

Op 1 maart nam Jacqueline afscheid om van een welverdiend pensioen te genieten. In februari 1975 vatte Jacqueline Mathijs haar loopbaan aan bij het toenmalige Opzoekingsstation van Gorsem vzw (thans pcfruit vzw) en gedurende 20 jaar verzorgde zij allerhande administratieve taken waaronder het beheer van de wetenschappelijke bibliotheek. De 20-jarige ervaring opgebouwd in de periode van het Opzoekingsstation van Gorsem vormde de springplank voor het redactiewerk van Fruitteeltnieuws. In 1994 bestond Fruitteeltnieuws 6 jaar en Jacqueline Mathijs nam toen de redactionele taken over van toenmalig hoofdredacteur en mede-stichter René Geerdens. Naast het redactionele werk was ze ook actief als administratieve kracht binnen de organisatie.

Jozef Croughs

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio