Kerstmarkt Sint-Truiden baadt in een gezellig en warme sfeer

Print
Sint-Truiden - De kerstmarkt is van start gegaan en staat nog tot 24 december op de grote markt. Naast houten chalets en een ijsbaan, zorgt een feeëriek winterdecor voor een ongelooflijke gezelligheid! Kerstshoppen kan op zondag 14 en 21 december. De kinderen kunnen fijn schaatsen en op de schoot bij de Kerstman.

De Truiense kerstmarkt is dit jaar veranderd. De verhuis naar de grote markt zorgt voor veel sfeer en gezelligheid. De eerste reacties waren alvast positief. Bij de opening zijn honderden mensen al komen genieten van een jenever, of warme choco aan de houten kersttoog.

Elke avond zorgt de Zweedse Crooner Henrick Solera voor fantastische live muziek, in het weekend gevolgd door een DJ-set.

Op 18 december verwelkomen we Dj Lenny opnieuw. Op andere dagen in het weekend hebben we ook Truiens dj geweld in ons midden.

De stand van Shop & the City kan ook bezocht worden op de kerstmarkt. Heeft u vragen, of wil u uw kaart registeren? Dan kan u daar terecht voor meer informatie. Ook op de kerstmarkt kan je je kaart scannen om je kans op de wagen en de fietsen te vergroten.

De grote hoofdtent met horeca gelegenheid is prachtig versierd, een grote verlicht hert en een kristallen boom op het ijs zijn de eyecatcher van deze Kerstmarkt!

Op zondag 14 en 21 december zijn de winkels open van 14.00 tot 18.00 uur. Op zondag 21 december is het de kerstmarkt van de marktkramers en zal er op het St-Maartenplein ook veel animatie plaatsvinden om de Wensboom in de kijker te zetten!

De kerstmarkt is elke dag open vanaf 13.00 uur tot middernacht. Op zaterdag vanaf 11 uur.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio