'Digitale cadeaucheque Shop & The City' het ideale eindejaarsgeschenk'

Sint-Truiden mikt op 150.000 bezoekers met vernieuwde Feestmaand en 100.000 euro aan prijzenpot

Print

'Digitale cadeaucheque Shop & The City' het ideale eindejaarsgeschenk' Foto: Jozef Croughs

Sint-Truiden - December, is al decennia lang de Feestmaand in Sint-Truiden. Trud'Or de handelaarsvereniging pakt opnieuw uit met originele en verrassende nieuwigheden. De grootste hype worden ongetwijfeld de digitale cadeaucheques. Leuk om te geven, maar nog fijner om te krijgen. In ruim 300 handelszaken kan de oplaadwaarde naar eigen goedvinden in een of meerdere winkels worden ingeruild.

Truienaars kennen iets van feesten, zeker in de laatste maand van het jaar. Daarom werd de prijzenpot opgetrokken tot 100.000 euro. Hoofdprijs is de Citroën C1 met de twee traditionele fietsen en daarnaast een overvloed aan leuke prijzen en honderden waardebonnen van de deelnemende handelaars. Met de verhuis van de Groenmarkt naar de Grote Markt wordt de beleving dubbel zo groot. “De kerstmarkt, dit jaar terug op de vertrouwde stek op de Grote Markt, met de  grote ijsbaan, 14 houten chalets en typische winkeltjes zijn vaste waarden. Kinderen kunnen op de foto bij de Kerstman. Op 11 december gaan we van start met een sfeervol openingsfeest,” weet Pascal Vossius, Schepen van citymarketing Sint-Truiden.

 Speciaal voor de kinderen verschijnt er een kinderwensboom op het Sint-Martenplein. Deze reusachtige, verlichte boom wordt versiert met slingers én tekeningen met kinderwensen. Tot slot zijn er de optredens van Henrick Solera en & The Hollywood Orchestra, elke dag live te beluisteren op de kerstmarkt”.

150.000 bezoekers

“We laten iedereen meegenieten van de feestsfeer. Daarom valt er deze week een brief met een Shop & the City kaart in de bus bij alle gezinnen in 12 buurgemeenten, zelfs bij de Waalse buren in Waremme en Hannuit. In totaal ontvangen 52.000 gezinnen een speciale Shop & The City-kaart. Op vertoon van de kaart ontvangen zij cadeaus en dubbele Shop & The City-punten, " besluit Pascal Vossius.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio