© Jozef Croughs

800 leden verzamelen voor preventieconferentie op Stayen

Afgelopen donderdag streken 800 leden van Prebes neer in Sint-Truiden voor de provinciale dag voor 'Welzijn op het Werk'. Voor de eerste maal waren alle acht conferentiezalen samen met de eventzaal afgehuurd door een organisatie. "Wij zijn aangenaam verrast door de mogelijkheden en faciliteiten wat ons op Stayen geboden wordt, "wist Jozef Peuters, voorzitter van de vzw Prebes.

Jozef Croughs

Het was zeer drukke dag op Stayen. Perbes vzw organiseert vier bijeenkomsten per jaar, telkens in een andere provincie. Prebes is een non-profit organisatie met 5000 leden die in Vlaanderen actief zijn in de domeinen welzijn op het werk, duurzaamheid en maatschappelijk en sociaal verantwoord ondernemen. 1600 kritische ogen hebben Stayen gewikt en gewogen en positief bevonden.

"Wij zijn zeer tevreden dat men op Stayen ons kan ontvangen. Wij hebben specifieke eisen en lokalen nodig om telkens met een andere invalshoek de verschillende informatieve workshops te organiseren. Het is dankzij een van onze medewerkers die een hevige STVV fan is dat wij hier terecht zijn gekomen. Naast de verschillende workshops moeten wij een catering voorzien voor al onze leden. En niet onbelangrijk, ruim 43 firma's presenteren hier vandaag hun nieuwste aan preventie gerelateerde materialen," weet Peuters.

Parking

Sinds een paar weken heeft de nv Stayen de beschikking over ruim 1000 ondergrondse parkeerplaatsen. "Vandaag is voor ons ook duidelijk geworden hoe belangrijk deze parkeerplaatsen zijn. Al kan ik niet ontkennen dat bij het parkeren nog wat structurele bijsturing nodig is voor een goede begeleiding van de klanten en de deelnemers aan de events," weet Boris Lammens, Eventmanager Stayen.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio