Etienne Weytjens krijgt te sleutels van de derde wagen van de 'Shop & the City' actie

Print
Etienne Weytjens krijgt te sleutels van de derde wagen van de 'Shop & the City' actie

Foto: Jozef Croughs

Sint-Truiden - Woensdag 3 december werd de 3de hoofdwinnaar van Shop & the City bekendgemaakt. Etienne Weytjens (61) uit Velm is de gelukkige die de sleutels van de Honda Jazz van de garage Coenegrachts overhandigd kreeg. De winnaar valideerde zijn kaart in Café Grand Place Brasserie op de Grote Markt

De actie Shop & the City is intussen al aan haar derde maand toe en heeft de kaap van al meer dan 30.000 kaartregistraties overschreden. “Wij gaan in stijgende lijn naar ons objectief. Nu de marktkramers zijn toegetreden zijn er ruim 300 deelnemende handelaars die aan de actie meewerken," zegt schepen van Middenstand Pascal Vossius.

Naast de actie Shop & the City waar men auto’s en fietsen kan winnen grijpen de handelaars ook gelegenheid te baat om hun eigen gepersonaliseerde acties te promoten. Begin december werden nog eens 52.000 kaarten verdeeld bij alle gezinnen in de 13 aansluitende gemeenten rond Sint-Truiden. In december is de wagen van de maand een 'Citroen' samen met de prijzenpot van 100.000 euro. 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio